Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@09:23:17 GMT

آب ۱۳ روستای پایین دست سد کرخه تامین می‌شود

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۷۸۴۰۰

آب ۱۳ روستای پایین دست سد کرخه تامین می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، وزیر نیرو در جلسه امور آب که در هفته پایانی فروردین برگزار شد، بر تامین آب ۱۳ روستای پایین دست سد کرخه حداکثر تا پایان اردیبهشت‌ماه امسال تاکید کرد که با توجه به کاهش بارش‌ها در حوضه آبریز کرخه و پایین آمدن ذخیره آب سد و لزوم قطع دبی رودخانه در حوزه پایین دست شهرستان حمیدیه، پروژه‌های مختلفی در شهرستان‌های دشت آزادگان و هویزه در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خط انتقال و ساخت ایستگاه پمپاژ از تاسیسات علی هاشمی تا تاسیسات سیدالشهدا به طول ۹.۵ کیلومتر لوله پلی اتیلن برای تامین آب ۱۳ روستای تحت پوشش تاسیسات سید سیدالشهدای سوسنگرد از تاسیسات شهید علی هاشمی حمیدیه آبگیری می‌شود.

این پروژه توسط بسیج سازندگی سپاه ولیعصر (عج) خوزستان در حال اجرا است که ۵ اکیپ حفاری تاکنون ۳۸۰۰ متر حفاری و ۲۸۰۰ متر لوله گذاری را انجام داده‌اند. این ایستگاه پمپاژ مورد نظر شامل نصب تجهیزات ایستگاه، پمپ، تابلو برق و غیره است.

علاوه بر آن پروژه‌های متعددی در شرکت آب و فاضلاب خوزستان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی، استانی، بنیاد برکت و تبصره ۱۴ انجام شده که در نتیجه اقدام های انجام شده علاوه بر حل مشکلات کمی و کیفی منجر به آبرسانی به یک‌هزار و ۱۰۱ روستای استان با ۱۱۱ هزار خانوار و جمعیتی بالغ بر ۴۲۸ هزار نفر شده است.

با اجرای این طرح‌ها تعداد ۶۱۵ روستای فاقد آب شرب و یا دارای کمبود شدید با ۶۳ هزار خانوار و جمعیتی بالغ بر ۲۴۳ هزار نفر از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهره‌مند شدند؛ همچنین تعداد ۴۸۶ روستا با ۴۸ هزار خانوار و جمعیتی بالغ بر ۱۸۶ هزار نفر که بین ۶ تا ۱۲ ساعت در روز تأمین آب می‌شدند، پایدارسازی شده و بصورت مطلوب و ۲۴ ساعته از نعمت آب شرب بهداشتی بهره‌مند شدند.

برنامه کلی اجرا شده در جهت حل مشکلات کمی و کیفی یک‌هزار و ۱۰۱ روستای استان خوزستان شامل تهیه و اجرای ۵۴۰ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع آب در ۴۹۰ روستا، احداث و بهسازی ۲۵ باب ایستگاه پمپاژ آب شهری و روستایی در ۱۷ شهرستان و ۴۰۴ روستا، خرید و تعویض ۲۵۰ دستگاه الکتروپمپ ایستگاه‌های پمپاژ و چاه‌های استان، احداث ۲۳ حلقه چاه در شهرها و روستاهای استان در ۸ شهرستان و ۹۳ روستا، لایروبی ۷۰ یگان تصفیه‌خانه آب در شهرها و روستاهای استان، احداث، توسعه و اورهال ۵۴ یگان تصفیه‌خانه آب در شهرها و روستاهای استان که با انجام اقدامات فوق ظرفیت تامین آب به میزان ۲۵۳ هزار مترمکعب در شبانه روز افزایش یافته و هزینه اجرای اقدامات انجام شده تاکنون رقمی بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان بوده است.

از سوی دیگر برخی پروژه‌های شاخص اجرا شده از ابتدای سال تاکنون که منجر به حل مشکل یک‌هزار و ۱۰۱ روستا در استان خوزستان شد، آبرسانی به ۷۰۲ روستای دارای تنش آبی استان در ۲۳ شهرستان و جمعیتی بالغ بر ۲۷۲ هزار نفر که تاکنون به میزان ۴۵۰ کیلومتر (۱۴۰ کیلومتر سهم بنیاد برکت و ۳۱۰ کیلومتر آبفا) عملیات لوله‌گذاری صورت پذیرفته و همچنین آبرسانی به ۴۵ روستای فاقد تاسیسات آب در شهرستان‌های اهواز، باوی، باغملک و مسجدسلیمان با جمیعتی بالغ بر هفت‌هزار و ۸۰۰ نفر و آبرسانی به ۳۲ روستای دارای تعهد از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در شهرستان‌های اهواز، دشت آزادگان، هویزه، شوش و کرخه با جمعیت بالغ بر ۱۵ هزار و ۴۱۱ نفر بوده است.

در بخش تامین اعتبارات ابلاغ شده در سال ۱۴۰۰ برای پروژه‌های آبرسانی روستایی هم تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبارات تبصره ۱۴ و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبارات بنیاد برکت تخصیص یافته و ۳۰ میلیارد تومان اعتبارات نقدی، ۷۰ میلیارد تومان اعتبارات در قالب تحویل ۱۷۵ کیلومتر لوله‌های گالوانیزه و پلی‌اتیلن، همچنین ۹۲.۶ میلیارد تومان اعتبارات صندوق توسعه ملی ۱۴۰۰ که از این رقم ۹.۵ میلیارد تومان تخصیص یافته و ۲۷۵ میلیارد تومان اعتبارات روستایی استانی در نظر گرفته شده است.

از ۱۸۶ روستا در اهواز، ۷۱ روستا در آبادان، ۵ روستا در امیدیه، ۶۷ روستا در اندیکا، یک روستا در اندیمشک، یک روستا در ایذه، ۶۲ روستا در باغملک، ۹۵ روستا در باوی، ۲۲ روستا در بندر ماهشهر، ۶ روستا بهبهان، ۸ روستا در حمیدیه، ۴۵ روستا در خرمشهر، ۳۹ روستا در دزفول، ۲ روستا در دزپارت، ۷۲ روستا در دشت‌آزادگان، ۲۱ روستا در رامشیر، ۳۰ روستا در رامهرمز، ۸۰ روستا در شادگان، ۲۸ روستا در شوش، ۴۸ روستا در شوشتر، ۲۵ روستا در کارون، ۵۳ روستا در کرخه، ۵ روستا در گتوند، ۱۹ روستا در مسجدسلیمان، ۳۶ روستا در هفتکل، ۱۷ روستا در هندیجان و ۵۷ روستا در هویزه از مجموعه یک‌هزار و ۱۰۱ روستایی هستند که در طرح جهاد آبرسانی از منبع آب شرب پایدار بهره‌مند شدند.

کد خبر 5476076

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت نیرو سد کرخه منابع آبی بانک مرکزی ایران بورس نهضت ملی مسکن وزارت جهاد کشاورزی رستم قاسمی سازمان امور مالیاتی ارز رسمی تسهیلات بانکی گمرک ایران بانک مرکزی روسیه واردات خودرو تجارت خارجی مالیات بر خانه های خالی میلیارد تومان اعتبارات جمعیتی بالغ ۵ روستا هزار نفر آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۸۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان مرزی خواف

مدیر امور آب و فاضلاب خواف گفت: اصلاح و بازسازی ۸ هزار متر از خطوط فرسوده شبکه توزیع آب شرب روستای برآباد از توابع بخش سنگان شهرستان مرزی خواف با اعتباری بالغ بر ۵۵ میلیارد ریال وارد مرحله عملیاتی شد. - اخبار استانها -

به گزارش تسنیم،‌ محسن چهکندی بیان کرد: پروژه  اصلاح و بازسازی خطوط فرسوده شبکه توزیع آب شرب روستای برآباد  با لوله های سایز 63 تا 315 میلی متری پلی اتیلن در مسیرهای پر اتفاق و فرسوده این روستا با مشارکت دهیاری و همکاری فرمانداری شهرستان خواف اجرا می‌شود.

مدیر امور آب و‌ فاضلاب شهرستان خواف ادامه داد: اجرای پروژه اصلاح شبکه توزیع در این روستا باعث کاهش حوادث شبکه آبرسانی، مدیریت و جلوگیری از هدررفت آب خواهد شد.

وی افزود: طی یکسال گذشته، 134 فقره اتفاق و حادثه در شبکه توزیع روستای برآباد خواف رخ داده که با تلاش اکیپ اتفاقات و تعمیرات این بخش برطرف شده است.

چهکندی به استفاده غیرمجاز از آب شرب برای آبیاری باغات و تأمین آب شرب دام توسط برخی مشترکان امور آب و فاضلاب خواف گلایه کرد و از شهروندان خواست برای آبیاری باغات و تأمین آب شرب حیوانات اهلی از منابع آبی دیگر استفاده کنند.

مدیر امور آبفای خواف خاطرنشان کرد: طول شبکه آب شرب روستای برآباد 22 کیلومتر است و با پنج هزار و 400 نفر جمعیت به عنوان بزرگترین روستای شهرستان مرزی خواف شناخته می‌شود.

به گزارش تسنیم، شهرستان خواف با 4 بخش، 6 شهر و 85 روستا، گسترده‌ترین شهرستان خراسان رضوی محسوب می‌شود که در 270 کیلومتری جنوب شرق مشهد مرکز این استان واقع است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ارسال پرونده روستای اصفهک برای ثبت جهانی به سازمان جهانی گردشگری
  • سیلاب به پنج شهر در خراسان رضوی خسارت زد
  • پرونده روستای اصفهک برای ثبت جهانی ارسال شد
  • مصائب روستای سوخته؛ این‌بار ماشین آتش‌نشانی آب داشت، اما نیرو نه!
  • آغاز عملیات اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان مرزی خواف
  • اصلاح شبکه فرسوده آبرسانی روستای برآباد خواف وارد فاز عملیاتی شد
  • بافت تاریخی روستای اصفهک با توجه مردم حفظ شده است
  • آب‌شرب شهرک سوخته امامزاده ابراهیم شفت پایدار شد
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی