Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان دهکده آموزشی و امدادی هلال احمر خوزستان در مجموعه سد کرخه راه‌اندازی شد.

دکتر علی خدادادی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان در مراسم افتتاح دهکده آموزشی و امدادی هلال احمر اندیمشک ضمن تبریک سالروز بعثت حضرت محمد مصطفی(ص)، اظهار کرد: از رسالت‌هایی که بر دوش ما است اخلاق‌مداری است که با تاسی از ائمه اطهار و شهدا تلاش می‌کنیم به رسالت خود عمل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: جمعیت هلال احمر فعالیت‌های جهان شمولی دارد که محوریت این فعالیت‌ها ارائه خدمات بشردوستانه، کمک به سلامت جامعه و صلح و دوستی بین آحاد مختلف جامعه است. این اصول یکی از مترقی‌ترین اساسنامه‌ها را به وجود آورده و جمعیت هلال احمر را متمایز ساخته است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: با افتتاح این پایگاه و زیر ساخت‌هایی  که در سد کرخه به عنوان یکی از بزرگ‌ترین سدهای خاکی ایران و خاورمیانه فراهم است، مقدمات راه‌اندازی دهکده امدادی و آموزشی ایجاد شده است و می‌توانیم با ظرفیت‌سازی به گسترش خدمات داوطلبانه با بهره‌گیری از توان موجود در حوزه‌های مختلف از طریق ارتباط و تعامل فرابخشی بپردازیم.   

خدادادی افزود: با توجه به اینکه این منطقه محل اصلی تردد خودروهای کشاورزی، سنگین و نیمه سنگین است و این موارد سبب حادثه‌خیز بودن این محور و شاهراه مواصلاتی ناحیه صنعتی کرخه، جاده اندیمشک - شوش و جاده اندیمشک - دهلران است، این پایگاه چند منظوره امداد و نجات می‌تواند این محورها را تحت پوشش  قرار دهد. همچنین با توجه به اهمیت آموزش می‌توان از این مقر به عنوان یک مرکز آموزشی جهت برگزاری دوره‌های تخصصی استفاده کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان بیان کرد: با آغاز به کار دهکده امدادی و آموزشی می‌توان در گام نخست و با عقد تفاهم‌نامه با محوریت مجموعه سد و نیروگاه کرخه نسبت به آموزش مهارت‌های امدادی و آمادگی در مواجهه با مخاطرات کارکنان سایر سدهای استان خوزستان اقدام کرد.

وی گفت: این مجموعه در آینده می‌تواند علاوه بر پوشش امدادی چند منظوره در بخش‌های نجات در کوهستان، حوادث حمل و نقل جاده‌ای و نجات در محیط‌های آبی به مرکز پشتیبانی عملیات امداد و نجات در شمال خوزستان تبدیل شود.

خدادادی بیان کرد: یکی از ملزومات ایجاد فضاهای گردشگری در محیط‌های آبی وجود پایگاه‌های امدادی است که پیشنهاد می‌شود حالا که این امکان میسر شده است مسئولین در این حوزه نیز ورود کرده و با فراهم‌سازی امکانات رفاهی، گردشگران را برای استفاده از جاذبه‌های خوب گردشگری این منطقه دعوت کنند.

در ادامه این افتتاحیه مهندس یزدانی مدیرعامل سد و نیروگاه کرخه به تشریح نقش استراتژیک این سد در زمینه تولید انرژی، تأمین و تنظیم آب اراضی پایین دست پرداخت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان هلال احمر امداد و نجات هلال احمر خوزستان جمعیت هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۲۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرستان دیر فاقد انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر است

نبود انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر در شهرستان دیر یکی از دغدغه‌ها و برای ساخت انبار امدادی به اعتبارات نیاز است. - اخبار استانها -

عباس ریزیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندر دیربا بیان اینکه این شهرستان از نقاط مهم حادثه‌خیزی استان بوشهر است، اظهار داشت: سیل، زلزله، طوفان، آتش‌سوزی و بحران خشکسالی همواره شهرستان دیر را تهدید می‌کند که نیاز به زیرساخت‌های مهم امدادی است.

وی با اشاره به نقش مهم امدادگران هلال احمر در رسیدگی به بحران‌ها افزود: نخستین گروهی که برای مقابله با حوادث وارد میدان می‌شوند امدادگران هلال احمر هستند که نیاز به تجهیزات پشتیبانی‌ است.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دیر از نبود انبار ‌پشتیبانی تجهیزات امدادی در این شهرستان خبر داد و گفت: یکی از مطالبات مهم این شهرستان حادثه‌خیز ایجاد انبار تجهیزات ‌پشتیبانی هلال احمر است.

ریزیان با اشاره به تحویل زمین ساخت انبار امدادی در شهرستان دیر اضافه کرد: با پیگیری فرماندار شهرستان دیر یک‌هزار و 500 متر مربع زمین برای ساخت انبار امدادی هلال احمر در نظر گرفته شده است که نیاز به تخصیص اعتبار برای اجرایی شدن این طرح دارد.

وی با بیان اینکه انبار امدادی هلال احمر در شهرستان دیر برای پاسخگویی در مواقع بحرانی ضروری است، افزود: متأسفانه شرکت‌های پارس جنوبی به هلال احمر شهرستان دیر توجهی ندارند و  در قبال مسئولیت‌های اجتماعی باید نگاه ویژه به هلال احمر در ایجاد زیرساخت‌های امدادی بشود.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دیر نبود پایگاه نجات غریق را یکی دیگر از مشکلات این شهرستان دانست و تأکید کرد: 11 خانه هلال در شهرستان فعال است و در 10 مدرسه طرح ملی دادرس‌‌ اجرا شده و 360 نفر آموزش لازم را فرا گرفته آمد.

وی بیان کرد: با توجه به توریستی بودن شهرستان دیر، ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان در بخش‌های مختلف بسیار زیاد است و توسعه زیرساخت‌های امدادی در بخش‌های مختلف یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.

ریزیان، طرح ماهر را یکی دیگر از طرح‌های فعال هلال احمر دانست و خاطرنشان کرد: تاکنون حدود 4 هزار نفر در شهرستان دیر در قالب طرح ماهر مهارت‌های لازم را فرا گرفته‌اند.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • هلال احمر به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نهادهای امدادی و پشتیبانی در زمان بحران‌ها است
  • شهرستان دیر فاقد انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر است
  • ۵۰ برنامه فرهنگی، امدادی و آموزشی در دشتی اجرا می شود
  • ورود ۹۰۰ خودروی امدادی جدید به چرخه امداد و نجات
  • افزایش پایگاه های امدادی هلال احمر در سمنان
  • توزیع ۱۰۰۰ قلم دارو در داروخانۀ هلال‌احمر لرستان
  • اجرای ۵۷ عنوان برنامه امدادی ، درمانی و بشردوستانه در فارس
  • ۵۷ عنوان برنامه امدادی درمانی و بشردوستانه در فارس برگزار می‌شود
  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید