Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزدانی پور مدیر عامل سد کرخه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت:  بصیرزاده رئیس گروه ارتقای و بهره وری منابع آب سازمان آب و برق خوزستان به همراه کارشناسان این سازمان برای استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل سد‌های استان در حوزه‌های گردشگری، شیلات، کشاورزی، گل و گیاه از سد و نیروگاه کرخه بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان داشت: سازمان آب و برق خوزستان به عنوان متولی سد‌های استان، همواره با برنامه ریزی و پیگیری مداوم علاوه بر عملیات اصلی خود در تولید برق و تأمین آب (شرب، کشاورزی) فعالیت‌های دیگر را جهت محرومیت زدایی و ایجاد فرصت‌های شغلی در استان را پیگیری می‌کند.

یزدانی پور افزود: ایجاد و توسعه صنایع در محدوده سد‌ها به عنوان کار‌های غیر عملیاتی سد‌ها باعث تولید ثروت و اشتغال زایی ‌می‌گردد که در این میان اندیمشک با دارا بودن زیر ساخت‌های مناسب جهت توسعه صنایع گردشگری، شیلات و گل و گیاه از جمله؛ موقعیت جغرافیایی، خطوط ارتباطی، زمین‌های مستعد کشاورزی، وجود چهار سد در محدوده این شهرستان و مهمتر از همه مهیا بودن بستر فعالیت (زمین، آب امنیت) همراه با پشتوانه علمی، فرهنگی، تاریخی و گردشگری می‌تواند نقش بسیار مهمی در ایجاد اشتغال و پیشرفت منطقه ایفا کند.

مدیر عامل سد کرخه تصریح کرد: در این بازدید که از بخش‌های داخلی سد کرخه انجام گرفت مکان‌های بسیار مساعدی برای ایجاد طرح‌های مختلف از طرف کارشناسان سازمان آب و برق خوزستان مورد ارزیابی قرار گرفت.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سد سازی سدهای خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۲۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • لرستان قطب کشاورزی است/ ظرفیت سردخانه‌ها افزایش یابد
  • تحول جامعه با نهادینه شدن فرهنگ بسیجی
  • شناسایی ۳۰۰ میلیارد فرار مالیاتی حوزه ساخت‌وساز در خوزستان
  • شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان
  • کردستان دارای ظرفیت‌های مهم و ارزشمند اقتصادی است
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد