Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان گفت: حوزه سد کرخه که بحرانی‌تر از بقیه حوزه‌ها در خوزستان است قرار شد با آزاد کردن مقدار آب از بالادست یعنی سد بالاتر از این سد آب کرخه نیز تأمین شود تا مشکلاتی برای کشاورزان و روستاها صورت نگیرد. خدارحم امیری‌زاده در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت کشاورزان خوزستان با توجه به تنش آبی گفت: در حال حاضر وضعیت آب دامداران و کشاورزان خوزستان خوب است میزان آبی که رهاشده تقریباً برای مردم رضایت‌بخش بوده همچنین آب به تالاب هورالعظیم رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه‌ریزی‌شده تا صدها تانکر آب نیز مرتب ارسال شود و سازمان جهاد کشاورزی خوزستان شروع به توزیع علوفه کرده بنابراین گاومیش‌ها در تأمین علوفه دیگر مشکلی ندارند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان درباره ضرر و زیانی که در این مدت کشاورزان متحمل شده‌اند بیان کرد: تنش آبی باعث ضرر و خسارت بزرگی به کشاورزان شد، زیرا زمانی که تنش آبی به وجود آمد و مانند سال قبل وفور منابع آبی نیست تا کشاورزان کشت کنند بنابراین محدودیت و ممنوعیت کشت صورت می‌گیرد؛ با وجود تنش آبی تمامی کشاورزان قادر به کشاورزی نیستند و فقط تعدادی از کشاورزان در بالادست آب مصرف می‌کنند و به کشاورزان پایین‌دست مقدار کمی آب می‌رسد بنابراین بحث خسارت به کشاورزان در کشت‌های تابستانه طبیعی است.

وی در خصوص اینکه طی برگزاری جلسات چه تدابیری برای حل مشکل تنش آب گرفته شد گفت: مصوباتی برای کمک به بحران مطرح شد و وزارت نیرو قول دادند که آب را مدیریت کنند تا پایدار بماند و با توجه به تنش آبی مشکلی رخ ندهد همچنین برنامه‌ریزی‌شده که آب قطع نشود و این مشکل دوباره تکرار نشود.

امیری‌زاده اظهار کرد: همچنین قرار بر این شد که از سدهای بالادست هم پیگیری صورت گیرد  و حوزه سد کرخه که بحرانی‌تر از بقیه حوزه‌ها در خوزستان است با آزاد کردن مقدار آب از بالادست یعنی سد بالاتر از این سد آب کرخه نیز تأمین شود تا مشکلی برای کشاورزان و روستاها ایجاد نشود.
وی در پاسخ به اینکه آیا صادرات دام سنگین نیز در جلسات مورد بررسی قرار گرفته گفت: در خصوص بحث صادرات دام صحبتی صورت نگرفته و حتی متقاضی نیز برای این موضوع نبوده که اجازه صادرات بدهند و اگر نیاز داشته باشند قطعاً بررسی، پیگیری و برنامه‌ریزی می‌کنند.     بیشتر بخوانید: ارائه راهکارهایی برای به حداقل رساندن ضرر و زیان کشاورزی / لزوم اصلاح شیوه‌های آبیاری

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی کشاورزی خوزستان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی کشاورزی خوزستان برنامه ریزی تنش آبی تنش آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۲۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری ظهرسه‌شنبه در حاشیه بازدید از پروژه راه آهن لرستان، اظهار داشت: این پروژه ضمن انتفاع مردم لرستان اهمیت منطقه‌ای دارد و جزو کریدورهای اصلی است، دسترسی به مسیرهای ریلی را تسهیل می‌کند و با جدیت دنبال شده است.

وی عنوان کرد: بخش خوبی از پروژه پیش رفته است و بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بخش زیادی از بار مورد نیاز از طریق بندر امام وارد کشور می‌شود و بیش از ۶۰ میلیون تن بار از منطقه باید جابجا شود، گفت: زیر ساخت و امکان جابجایی بار بسیار پایین است که با راه آهن میزان ظرفیت جابجایی افزایش می‌یابد.

منصوری، بیان داشت: با تاکید رئیس جمهور و مصوبه سفر، کار در پروژه راه آهن لرستان سرعت گرفت و تا اسفند پارسال پیشرفت مطلوبی داشت اما به دلیل محدودیت منابع دچار افت و پس از آن در اجرای پروژه تأخیر ایجاد شد.

وی با تاکید بر اینکه پروژه سنگین است و منابع مالی بسیاری نیاز دارد، افزود: با استفاده از ۱.۲ میلیارد منابع دفتر مقام معظم رهبری در قالب صندوق توسعه و پیگیری رئیس جمهور، تأمین منابعی از محل تهاتر نفت انجام شده است.

معاون رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه فرآیند تبدیل نقدینگی با تأخیر مواجه است، ادامه داد: پنجشنبه گذشته جلسه‌ای با نظر رئیس‌جمهور در سطح ملی برگزار شد که در اسرع وقت محموله مناسب نفت برای تأمین منبع مالی این طرح در نظر گرفته و تحویل پیمانکار شود، این فرآیند آغاز شده است و به زودی در تأمین منابع تسهیل می‌شود، با این وجود ما نگذاشتیم کار برای تأمین منابع مالی پروژه تعطیل شود.

منصوری در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه چون اعتبار به روز شده طرح بالای ۵۰۰ هزار میلیارد ریال است بنابراین تأمین منابع ارزی آن ضروری است، عنوان کرد: فرآیند عملیاتی تهاتر نفت برای پروژه آغاز شده است، منابع بودجه عمومی را نمی‌توانیم وارد این پروژه کنیم، چون زمانبر است، منتهی با این حجم کار و تجهیز کارگاهی که صورت گرفته با تلاش شبانه روزی باید اختصاص منابع متناسب با اجرای پروژه باشد.
وی با بیان اینکه راه آهن لرستان پروژه ملی و بین المللی است و شمال به جنوب را تکمیل می‌کند و دستور رئیس جمهور این است که کار دنبال شود، گفت: مجموعه وزارت راه پنج پروژه ریلی را در دستور کار دارد که راه آهن لرستان یکی از آنها است، موضوع تأمین منابع پروژه حل شده است و همه جدی هستیم کار را تکمیل کنیم.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه با پیگیری استان و وزارت راه پای کار هستیم و بعد از این سفر جلسات عملیاتی را در این رابطه برگزار می‌کنیم تا تهاتر نفت با ورود اعتبار از محل استیجازه رهبری و تخصیص ارز صورت بگیرد.

کد خبر 6099277

دیگر خبرها

  • اهتمام بانک کشاورزی به تحقق امنیت غذایی با مشارکت مردم
  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • دو بنای غیر مجاز در بهشهر قلع و قمع شد
  • شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی
  • منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • تغییر رنگ و بوی آب پکیج
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم